RÓLAM

Kálmán Tibor

Tulajdonos & Masszőr

A természetes gyógymódok lényege, hogy felébressze szervezetünk öngyógyító, önregeneráló képességét. A testi-lelki egészség és harmónia megtartása vagy helyreállítása saját kezünkben van, ehhez rendelkezünk azzal a Belső Erővel, melynek aktiválásához szívesen segítséget nyújtok. Hippokratész szerint az embernek orvosi kezelésre akkor van szüksége, ha a szervezete annyira legyengült, hogy képtelen az öngyógyításra.

A Shiatsu módszerrel elvégzett masszázstechnika tudatosan helyreállítja a test energia rendszerét a szerveket összekötő meridiánvonal-rendszer akupresszúrás pontjainak kezelésével.

A gyógymasszázs egészség helyreállító, egészség megőrző hatása azonnal érzékelhető, idegrendszerünk nyugodtabbá válik, fáradtságérzetünk megszűnik, koncentráltabbá, energikusabbá válunk. Javít az alvászavaron, a gerinc-, és ízületi bántalmakon, szív és érrendszeri problémákon, vegetatív tünetkomplexuson (szorongás, fokozott izzadás, rosszullétek stb.) hogy csak korunk leggyakoribb "civilizációs" állapotromlásait említsük.

A masszázs egy ősi testi kontaktus, amely csak bizalmon alapulhat. A gyógyításba vetett hitemmel és tudásommal ezt a bizalmat szeretném kiépíteni minden hozzám forduló kedves vendégemmel. 

Gyógymasszázs

HELYSZÍN

9081 Győrújbarát, Part utca 33/b

(Indokolt esetben házhoz is kimegyek)

TELEFONSZÁM

+36 20 9341635

E-MAIL CÍM

tibor.kalman66@gmail.com

Időpontfoglalás

Bejelentkezni a megadott telefonszámon keresztül lehetséges!


Kérem vendégeimet, ha a bejelentkezés időpontjával bármilyen probléma adódna, legkésőbb az azt megelőző napon jelezzék felém.

Előre is köszönöm!

© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el